Home Services FAQ Over Contact Aanmelden Inloggen Niet ingelogd

Contact met mij

Je kunt op een aantal manieren met mij in contact komen, De snelste manier is via de telefoon, maar ik kan deze niet altijd opnemen en dan staat het antwoordapparaat tot je beschikking.

Oproepen die anoniem zijn, mogelijk een geheim nummer, worden NIET beantwoord.

050 - 2801159

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en naar mij toesturen, hier geef ik persoonlijk de voorkeur aan. Na ontvangst zal ik zo speodig mogelijk contact met je opnemen, vermeld in je bericht waarop ik je het beste kan bereiken en wanneer, via de mail, app of telefoon.

Wil je meteen een afspraak met mij maken? Ga dan naar Afspraak Maken en volg de instructies om snel en gemakkelijk een afspraak met mij te maken. Een afspraak maken kan natuurlijk ook via dit formulier of telefonisch.

De informatie die je met mij deelt, blijft vanzelfsprekend tussen ons en alles wordt na afhandeling verwijderd, er wordt dus niets bewaard. Hoe dan ook ik ga er zeer discreet en respectvol mee om.

Misbruik van het formulier wordt bestraft met een permanente ban. Onder misbruik wordt verstaan, het versturen van reclame en/of spam.

Om het spammers zo moeilijk mogelijk te maken, plaats ik geen mailadres op de website en moet er een geldig, werkend emailadres worden ingevuld. Dit is de reden waarom het even een tijdje duurt voordat het formulier verzonden wordt, de server heeft even tijd nodig om het mailadres te controleren. Dit duurt hooguit 1 a 2 minuten.

Het ContactFormulier:

(Alle velden zijn verplicht)
Naam:
Woonplaats:
Geslacht:
Emailadres:
Telefoonnummer:
Reden voor contact:
Je bericht:
Ik ga accoord met de Algemene Voorwaarden,
(link verschijnt in een nieuw venster)
en heb het formulier naar waarheid ingevuld.

Druk AUB 1 keer op de knop verzenden, het kan enige tijd in beslag nemen voordat de server reageert.

 

Meer weten of hulp nodig?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met mij opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn unieke services.

e-Massage Groningen

Wat klanten zeggen:

Hanneke uit Hoogkerk gaf een 9 en schreef:


Wauw! In 1 woord geweldig!


24 klanten gaven gemiddeld een

8.5

en daar ben ik best trots op!
eMSS v 2.0.4